Door Masite Hanedan-Ersoy op 18 februari 2016

Noodklok over voetbalvelden

De PvdA is verontrust over de slechte staat van een aantal voetbalvelden in de gemeente Heerenveen. Dit heeft als gevolg dat wedstrijden worden afgelast en trainingen niet doorgaan. De PvdA heeft bij een bezoek aan VV Akkrum met eigen ogen gezien dat de nood hoog is. Bij de partij zijn ook knelpunten bij Heerenveense Boys en VV Heerenveen bekend.

De PvdA wil weten of het college van B&W bekend is met de situatie van de voetbalverenigingen en of er nog meer voetbalclubs zijn waar dergelijke problemen zich voordoen. De raadsfractie heeft bij het college van B&W aangedrongen op maatregelen.
“Heerenveen geldt als Sportstad van het Noorden. Daarbij horen ook goede accommodaties en bespeelbare velden voor onze amateurverenigingen”, aldus PvdA raadslid Ali Ouahim.

Masite Hanedan-Ersoy

Masite Hanedan-Ersoy

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven? Mijn naam is Masite Hanedan-Ersoy. Ik ben 38 jaar en woon in Heerenveen met mijn man en onze kinderen. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als medewerker Inwoners van de gemeente De Fryske Marren. Waarom ben je de politiek ingegaan en waarom zet

Meer over Masite Hanedan-Ersoy