Door Ali Ouahim op 18 februari 2016

Noodklok over voetbalvelden

De PvdA is verontrust over de slechte staat van een aantal voetbalvelden in de gemeente Heerenveen. Dit heeft als gevolg dat wedstrijden worden afgelast en trainingen niet doorgaan. De PvdA heeft bij een bezoek aan VV Akkrum met eigen ogen gezien dat de nood hoog is. Bij de partij zijn ook knelpunten bij Heerenveense Boys en VV Heerenveen bekend.

De PvdA wil weten of het college van B&W bekend is met de situatie van de voetbalverenigingen en of er nog meer voetbalclubs zijn waar dergelijke problemen zich voordoen. De raadsfractie heeft bij het college van B&W aangedrongen op maatregelen.
“Heerenveen geldt als Sportstad van het Noorden. Daarbij horen ook goede accommodaties en bespeelbare velden voor onze amateurverenigingen”, aldus PvdA raadslid Ali Ouahim.

Ali Ouahim

Ali Ouahim

Ali Ouahim Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven? Mijn naam is Ali Ouahim, ik ben vader van 3 kinderen en mijn beroep is proces-operator bij een trappenfabriek. Waarom ben je de politiek ingegaan en waarom zet je je in voor de PvdA? Ik ben een op en top sociaal democraat

Meer over Ali Ouahim