Door Betty van der Ven op 26 maart 2016

PvdA bezoekt AZC Drachten

Donderdagmiddag 24 maart jl. heeft een aantal raadsleden van onze gemeente het AZC in Drachten bezocht. Voor de PvdA waren Elly Bijlsma, Jurjen Meijer, Ali Ouahim en Betty van der Ven aanwezig.

Locatiemanager Miranda Bakker gaf uitleg over allerlei zaken rond het AZC en de bewoners. De raadsleden werden rondgeleid over het terrein en konden bij twee gezinnen even binnen kijken. Vorig jaar hebben ook een aantal raadsleden bij de crisisopvang in de BlauwWithal in Heerenveen geholpen.

Op 30 november 2015 heeft de raad ingestemd met een AZC in Heerenveen. Het AZC komt op de hoek KR Poststraat en de Weinmakker en zal aan ongeveer 600 vluchtelingen plaats bieden. Dinsdag 29 maart a.s. is in het Abe Lenstrastadion een informatieavond over de voortgang en inrichting van de bouw van het toekomstige AZC.

Betty van der Ven

Betty van der Ven

Betty van der Ven Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven? Mijn naam is Betty van der Ven, ik woon in Heerenveen, ben getrouwd met Tonny en heb 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik ben al een aantal jaren gepensioneerd maar in mijn werkzame leven was ik directiesecretaresse. Waarom ben je

Meer over Betty van der Ven