28 oktober 2013

PvdA lanceert magazine ‘Boppeslach’

De PvdA Heerenveen heeft een magazine uitgebracht voor de komende gemeenteraadsverkiezingen: ‘Boppeslach’. In het magazine komen de lijsttrekkers Coby van der Laan en Jelle Zoetendal uitgebreid aan het woord, stellen kandidaat-raadsleden zich voor en doen inwoners van de toekomstige gemeente Heerenveen hun verhaal.

Het magazine bevat onder andere interviews met oud-voetbaltrainer Foppe de Haan uit Nes, ondernemer Greet Musch uit Jubbega en een column van het advocatenduo Hans en Wim Anker uit Akkrum.

“Met dit magazine willen we laten zien waar de PvdA voor staat en waar we de komende jaren heen willen. Daarbij zijn werk, zorg en wonen onze belangrijkste speerpunten. En als ‘Sportstad van het Noorden’ blijven we sportverenigingen ondersteunen want de kampioenen van de toekomst komen ook uit Heerenveen’, aldus lijsttrekker Coby van der Laan.

foto uitreiking magazine vkDe PvdA heeft het eerste exemplaar van ‘Boppeslach’ uitgereikt aan Tjalling van den Berg, de hoofdcoach van de Internationale Turnacademie van het CIOS in Heerenveen. “Tjalling van den Berg zoekt steeds weer nieuwe uitdagingen in de sport om zo grenzen te verleggen. Dat doet hij om mensen beter te maken. Zijn aanpak wordt gekenmerkt door passie en doorzettingsvermogen. Niet opgeven bij tegenslag, maar vasthouden aan lange termijn doelen. Die insteek past goed bij ons als lokale PvdA”, vervolgt Coby van der Laan.

“Wij blijven in deze lastige tijd ons inzetten voor een sociale en ondernemende aanpak. Dat zijn twee kanten van dezelfde medaille. Enerzijds inzetten op het binnenhalen van nieuw werk en anderzijds blijven knokken voor zorg, sociale voorzieningen en goed wonen. De sterkste schouders moeten wat ons betreft de zwaarste lasten dragen. Ook dat vergt doorzettingsvermogen en passie”, zegt Coby van der Laan.