Contact

Voor algemene vragen aan de PvdA Heerenveen kunt u contact opnemen met secretaris Ineke van Aalderen, e-mailadres bestuurpvdaheerenveen@gmail.com.

Fractie
De raadsleden van de PvdA Heerenveen vergaderen elke twee weken op maandagavond (met uitzondering van de schoolvakanties). Wilt u iets met de fractie bespreken, neem dan contact op met fractiesecretaris Gerrit van der Wal op pvda@heerenveen.nl.

Wethouders
De wethouders van de PvdA Heerenveen hebben spreekuur op maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Wilt u een van de wethouders spreken, neem dan contact op met het secretariaat van het college, (0513) 617 408.

Ombudsteam
Het Ombudsteam van de PvdA Heerenveen biedt ondersteuning aan alle inwoners in de gemeente Heerenveen die vastlopen in een wirwar van regels. Het Ombudsteam is telefonisch bereikbaar op 0631385293 en per e-mail via ombudsteamheerenveen@gmail.com

Ledenadministratie
Voor het doorgeven van een wijziging kunt u contact opnemen met Janneke Peetsma, 0650294975 of j.peetsma@upcmail.nl.

 

Bij u in de buurt
De PvdA Heerenveen overlegt regelmatig met inwoners van de gemeente in de wijken en dorpen, tijdens werkbezoeken, debatten, enquetes en gesprekken. De PvdA-fractie vergadert ook regelmatig op locatie in de wijken en dorpen. Bekijk de agenda voor een overzicht van activiteiten van de PvdA Heerenveen.