Contact

Voor algemene vragen aan de PvdA Heerenveen kunt u contact opnemen met secretaris Froukje Pool, e-mailadres: pvda.bestuur.heerenveen@gmail.com.

Fractie
De raadsleden van de PvdA Heerenveen vergaderen elke twee weken op maandagavond (met uitzondering van de schoolvakanties). Wilt u iets met de fractie bespreken, neem dan contact op met fractiesecretaris Gerrit van der Wal op pvda@heerenveen.nl.

Wethouders
De wethouders van de PvdA Heerenveen hebben spreekuur op maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Wilt u een van de wethouders spreken, neem dan contact op met het secretariaat van het college, (0513) 617 408.

Ombudsteam
Het ombudsteam van de PvdA Heerenveen biedt ondersteuning aan alle inwoners in de gemeente Heerenveen die vastlopen in een wirwar van regels. Als u contact wilt opnemen met het ombudsteam kunt u Jan Julius Buwalda bereiken op 064305558 of j.buwalda@heerenveen.nl

Ledenadministratie
Voor het doorgeven van een wijziging kunt u contact opnemen op 0651757482 of froukjepoolsmeding@upcmail.nl.

 

Bij u in de buurt
De PvdA Heerenveen overlegt regelmatig met inwoners van de gemeente in de wijken en dorpen, tijdens werkbezoeken, debatten, enquetes en gesprekken. De PvdA-fractie vergadert ook regelmatig op locatie in de wijken en dorpen. Bekijk de agenda voor een overzicht van activiteiten van de PvdA Heerenveen.