16 februari 2021

Het welzijn van de jongeren baart het PvdA Ombudsteam zorgen

In de media is te lezen, dat het welzijn van jongeren in de huidige coronaperiode steeds meer achteruitgaat. Geen sociale interactie of fysiek onderwijs, sport en geen perspectief dat de omstandigheden snel beter zullen worden. Dit is zeer zorgelijk.

Als gemeente sta je voor de uitdaging, om een balans te vinden tussen enerzijds het bestrijden van het virus en anderzijds de (mentale) gezondheid en ontwikkeling van jongeren. PvdA Heerenveen ziet ook de toenemende frustratie en onmacht bij jongeren. Het Ombudsteam van PvdA Heerenveen is behulpzaam, geeft een luisterend oor en daar waar nodig, wordt de weg naar professionele hulp samen opgepakt. PvdA-lid of niet.

Het Ombudsteam van PvdA Heerenveen is er voor iedereen, met welke vraag dan ook. Wij denken mee en verwijzen door naar de juiste instantie of instelling. Met ons netwerk van betrokken en deskundige specialisten kan het Ombudsteam bijdragen aan het vinden van de juiste oplossing. Hoe bereikt u ons? Stuur een mail naar: [email protected] en/of bel: 0513-226062.