Door Oeds Westerhof op 6 oktober 2021

Fractie op locatie in Akkrum

We hadden met een aantal fractieleden en vrijwilligers, deur aan deur een mooie flyer gebracht met een uitnodiging om op 5 oktober jl. langs te komen in de Lantearne in Akkrum.

De PvdA fractie had een bijeenkomst georganiseerd om met de inwoners van Akkrum in gesprek te gaan.
Behalve de meeste fractieleden was ook onze wethouder Jelle Zoetendal aanwezig.

Daar is ook gebruik van gemaakt en de inwoners van Akkrum konden dan ook alles op tafel leggen waar ze vragen of problemen over hadden. Het wonen is natuurlijk een groot probleem. Ook in Akkrum staan mensen lang op de lijst voor een woning en veel inwoners willen ook graag in Akkrum blijven wonen. Dit lossen wij als fractie ook niet zo maar op.
Verder kwamen de Tsjerkebleek, parkeren, passantenhaven en de jeugd aan de orde. De jeugd heeft geen eigen plek meer in Akkrum, en eigenlijk moeten er weer een paar mensen opstaan om het nieuw leven in te blazen.
Met de andere punten gaat de fractie aan de slag.

Het was een waardevolle en leuke bijeenkomst en we komen graag nog eens terug in Akkrum.

Betty van der Ven

 

Oeds Westerhof

Oeds Westerhof

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven? Mijn naam is Oeds Westerhof, ik woon in het mooie dorp Oranjewoud. Sinds kort alleen, want mijn zoon en dochter studeren, maar gelukkig is mijn vriendin Sylvia ook regelmatig hier. In het dagelijks leven leid ik projecten en organisaties op het gebied van cultuur,

Meer over Oeds Westerhof